• Palvelumme

Palvelumme

Palvelumme

1 Suunnittelu

Huopien maailma on moniulotteinen, tuotteita ja nimikkeitä löytyy valikoimistamme satoja. Oma tarpeesi saattaa olla sinulle kristallinkirkas, mutta tarvittavien ominaisuuksien muuttaminen raaka-ainesuhteiksi, tiheyksiksi, paksuuksiksi ja kenties vieläpä hartseiksi voi tuntua monimutkaiselta, ellei jopa ylivoimaiselta. Ota yhteys ja anna meidän auttaa.

Suunnittelupalveluiden sisältö:

1.1 Huopatehdas-konsultointipalvelu

Kun haasteet ovat suuria on Huopatehdas lähellä – projektipalvelu haastaviin kohteisiin

Sisältö Aika ja kesto Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Tarvekartoitus 7,5 h Sovittuna ajanjakona Vapauta aikaa omalle asiantuntijuudellesi 510€ Tutustumme kohteeseesi paikan päällä.
Käyttökohteen arviointi Toteutus keskim. noin 1-2 viikon ajanjaksona (näytetoimituksien mukaan) Nopeuta omaa työtäsi Matkakulut sopimuksen mukaan.
Näytelähetykset Konkreettinen tuki suunnitelmillesi
Huoparaportti: Materiaaliselvitys Materiaalivaihtoehdot Leikkaussuunnitelma Huolto-ohjeet Kasvatat materiaaliosaamistasi Halutessasi mainospala yrityksellesi www-sivujemme Huopagalleriaan

1.2 Huopahetki – tuntityö

Tarvitset huopaa, mutta mitä ja kuinka paljon? – Hetki huopa-asiantuntijan kanssa kirkastaa tarpeesi ja keventää taakkaasi. Tueksi, avuksi ja osaamisesi kasvattamiseksi!

Valittavia sisältöjä Aika ja kesto Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Käyttökohteen arviointi Tunti tunnilta Vapauta aikaa omalle asiantuntijuudellesi 69,50 €/h Tutustumme kohteeseesi paikan päällä.
Tarvekartoitus Sovittuna ajanjaksona Nopeuta omaa työtäsi Matkakulut sopimuksen mukaan.
Näytelähetykset Konkreettinen tuki suunnitelmillesi
Leikkaussuunnitelma Kasvatat materiaaliosaamistasi
Raportti: Materiaaliselvitys Materiaalivaihtoehdot Huolto-ohjeet Halutessasi mainospala yrityksellesi www-sivujemme Huopagalleriaan

1.3 Anna palaa – huopanäytteitä suunnitelmiesi tueksi

Sisältö Koko Hyödyt Hinta (+alv) Lisäpalveluna
Tarvekartoituksen pohjalta valitaan näytemateriaalit Keskimäärin
1-3 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl Tunne huopa. Katsele, haistele, tutki, venytä ja vanuta. Löydä sopiva materiaali ja vältä virhearvioinnit. 7 €
4-6 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl 14 €
7-10 näytepalaa 8 x 5 cm /kpl 21 €
Näytekortit värihuovista

- design-huovat (S+R)

- synteettiset huovat (SPP ja FYPES)

Valitse värit omiin tarpeisiin.

A5                n. 3x4cm  12 näytettä sivulla Todelliset värit!

Nopeasti ja helposti!

7,50 € / sivu

35 € / Kaikki värit

Huopapaletti -Materiaalikansio värillisistä villahuovista: – 3 kpl A4-kokoista tuotekansiota mappimekanismilla – valikoiman kaikki väri- ja paksuusmallit (n. 50 kpl) – hoito-ohjeet Tarkka koko: 20 x 20 cm /kpl Suunnittelun tueksi katseenkestävät materiaalikansiot. Vertaile värejä helposti ja esittele ajatuksesi myös asiakkaillesi. 130€ Kansion päivitykset tekstien osalta kätevästi e-uutiskirjeen ja verkkosivujen kautta – ilman kuluja.
Huopaneliöt -kansion mallitäydennykset uutuuksista (vain kansion tilanneille) 20 x 20 cm /kpl Pysy kartalla! Uudet värimallit helposti – ja tietosi ovat aina ajan tasalla. 5 €
Huopapaletti_Felt_Palette_2
Huopapaletti -kansiot
Huopapaletti_Felt_Palette_1

2 Leikkaus

Materiaalivalinnat on tehty, suunnitelmat ovat valmiina – enää tarvitaan toteutus. Valitse leikkauspalvelumme ja tee suunnitelmista totta. Stanssauksen_monet_mahdollisuudet_laventeli_3mm
Koskenpään Huopatehtaalla on vuosikymmenten kokemus huovan räätälöinnistä asiakkaiden tarpeisiin. Yhteistyössä ovat valmistuneet teollisuuden huopatiivisteet, pyyhkimet, hihnat ja useat muut merkittävät tarvikkeet ja osakomponentit asiakkaiden tarpeisiin. Meillä on taito ja tahto auttaa asiakkaitamme keventämään omaa prosessiaan. Leikkaamme huovat ympyröiksi, kolmioiksi, neliöiksi tai vaikka suikaleiksi. Toimittajaverkostomme takaa myös luotettavat toimitukset monimutkaisista ja hyvin yksityiskohtaisistakin leikkaussuunnitelmista. Sinä päätät muodon – me toteutamme sen. Tutustu Huopahuoneen esimerkkeihin toteutuneista suunnitelmista!

Lähetä suunnitelmasi ja pyydä tarjous palvelusta!

Ohjeet tarjouspyynnön lähettämiseksi:

1. Ilmoita haluamasi huopalaatu: koodi, paksuus, tiheys tai neliöpaino (esim. BV 3 mm 0,25 g/cm³)

  • keskustele vaihtoehdoista kanssamme ja käytä tarvittaessa huopa-asiantuntijan ja materiaalinäytepalveluita

2. Liitä mukaan leikkaussuunnitelma ja laske huopamenekki (miten kappaleet mahtuvat huoparullan leveyteen)

  • leikkaussuunnitelmaa varten tarkista ko. huopalaadun rullaleveys ja tarvittavat leikkausvarat
  • ilmoita haluttu leikkaustapa, mikäli tiedossa
  • liitä mukaan paitsi mallikuva, myös vektoroitu kuva mallista leikkauskustannusten arviointia varten
  • (esimerkkejä tiedostomuodoista): AI, DWG, EPS, PDF, JPG, PSD)
  • ilmoita myös kappaleen mitat

Kaikki tarjouksemme sisältävät tunnin työtä erilaisten laskelmien suorittamisee, mutta mikäli tämä aika ylitetään, veloitetaan ylimenevästä ajasta suunnittelutaksan mukaisesti. Kustannusarviot ja toimitusaika esitetään aina tarjouksessa.

Pikatoimitukset: räätälöidyt kappaleleikkaukset – arvo alle 500€, veloitus 50 € –  arvo yli 500€, veloitus +10% tilauksen arvosta. Toimitus leikkauksen vaatimasta ajasta riippuen, joko saman työpäivän aikana tai viimeistään seuraavaan keskipäivään mennessä.

Toimitusehdot_01012016_alkaen

3 Neulauspalvelu

Koskenpään Huopatehdas tarjoaa mahdollisuutta neulauskoneen käyttöön. Neulauspalvelu on erityisesti käsityöläisten suosiossa, sillä se nopeuttaa suurten huovutustöiden huovutusprosessia. Neulauspalvelu pitää sisällään konetyön ja Huopatehtaan neulausexpertin avun. Vapauta kätesi yksityiskohtien hiomiseen ja uusille suunnitelmille!

Kustannus: 94,50 €/h (+ alv)

Ajankohta: yhteisesti sovittavissa, pääsääntöisesti 7.30-14.30 välisenä aikana