Teollisuus

  Teollisuus

  Koskenpään Huopatehdas on tarjonnut teollisuuden eri aloille ratkaisuja jo useita vuosikymmeniä. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mitä moninaisimpiin tuotesovelluksiin ja käyttökohteisiin aina tuotekehitysvaiheesta läpi koko tuotteiden ja laitteiden elinkaaren.

  Huopien valikoimat viime vuosikymmeninä ovat kehittyneet voimakkaasti ja huovissä käytetään yhä moninaisempia kuitusekoituksia, joita säätämällä voidaan saavuttaa sopivat ratkaisut tuhansiin käyttökohteisiin.

  Teollisuuden_huopakappaleet_2_Industrial_felt_pieces

  Huopatehdas toimittaa ja jatkojalostaa tällä hetkellä eniten perinteistä villahuopaa muun muassa tiivisteiksi, kiilanauhoiksi ja pyyhkimiksi. Saatavilla ovat myös erilaiset synteettiset huovat ja huopatuotteet, kuten rullat kuljettimiin, jarruhuovat metalliteollisuudelle ja suojahuovat erilaisiin käyttökohteisiin tai vaikkapa suodatinmateriaalit. Saatavilla olevat valikoimat käsittävät satoja vaihtoehtoja.

  Valmistamme tuotteet aina räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin – toimitat vain meille tarkat mittasi tai piirroksesi!

  Mikäli tarvitset asiantuntija-apua uusien ratkaisujen löytämiseksi ota rohkeasti yhteyttä ja käytä asiantuntijapalveluitamme. Me tunnemme huovat ja sinä tunnet tarpeesi.

  Laaja toimittajaverkostomme takaa luotettavan saatavuuden ja eurooppalaiset valmistajat korkean laatutason. Kaikki toimittajamme myös omaavat tarkat laatujärjestelmät, mikä takaa tasalaatuiset tuotteet ja vastuulliset liiketoimintamallit.

  Lue lisää tuotteistamme!