Tutustu tuotteisiimme

Tuotteet

Koskenpään Huopatehtaan valikoimiin kuuluvat seuraavat tuoteryhmät:

1 KH-rakennusnauha

Rakennusnauhamme on kehitetty kosteutta sietäväksi saumanauhaksi puurakenteisiin. Rakennusnauhalla on perinteisesti tiivistetty hirsien saumoja ja se on käytetty tiiviste myös muun muassa alajuoksuissa. Saumanauhamme antaa puun hengittää, eikä tiivistenauha pidätä kosteutta itsessään. Lue lisää rakennusnauhasta!

2 Teollisuuden huopa

Teollisuuden huopatuotteissa ollaan Huopatehtaan osaamisen keskiössä. Tunnemme mitä erilaisimmatkin huopavaihtoehdot ja autamme myös sinua löytämään tarkoituksiisi sopivan vaihtoehdon. Teollisuuden huopatuotteita on satoja – meiltä saat niin rullatavaran, laikat, nappulat ja nauhatkin. Lue lisää huopatuotteista valitsemalla Teollisuus toimialaksesi tai klikkaa tästä huopatuotteisiin.

3 Värillinen huopa

Koskenpään valikoimista löytyvät myös värilliset villa- ja polypropeenihuovat. Villahuovat ovat suosittuja muun muassa erilaisissa kädentaidon tuotteissa ja sisustuselementeissä.

Synteettinen värillinen huopa soveltuu hyvin esimerkiksi messuseinäkkeisiin tai -lattiarakenteisiin, auton verhoiluun tai vaikkapa taljojen taustapuolelle!

Klikkaa lisätietoa:

Värillinen villahuopa
Värillinen synteettinen huopa

Lue lisää huovista valitsemalla toimialaksesi Sisustussuunnittelu ja -arkkitehtuuri tai Käsi- ja taideteollisuus vasemmasta valikosta.

4 Huovutus

Koskenpään Huopatehtaan huovutustuotteet pitävät sisällään

  • värikarttamme mukaiset kotimaiset karstavillat
  • huovutusneulat
  • huovutusalustat

Huovutuksesta lisää harrastus-osiossa!

Huovutustuotteista voit lukea lisää valitsemalla vasemmasta valikosta toimialaksesi sinua lähimpänä oleva toimiala koulutuksen, käsi- ja taideteollisuuden tai harrastuksen parista.

Tarkempaa tuotetietoa tästä.