KH-Rakennusnauha

  KH-Rakennusnauha

  Koskenpään Huopatehtaan rakennusnauha on ylivertainen eristenauha hirsirakentamiseen. Edustatpa elementtitalovalmistusta, teollista hirsirakentamista, käsinveistoa tai rakennat vain itsellesi, olemme palveluksessasi. KH-nauha on varma valinta erilaisiin taloratkaisuihin. Hirsitiivisteenä KH-rakennusnauha on tunnetuin ja tämä hirsitiivistenauha takaakin kestävyyttä hirsirakennuksellesi.

  Eriste valmistetaan polypropeenista ja saumanauha omaa yksinkertaisen ylivoimaiset ominaisuudet

  KH-rakennusnauha on:

  • mätänemätön, sillä ei ime vettä
  • homehtumaton, homeelle ei ole kasvupohjaa
  • eristenauha ei aiheuta allergisia reaktioita, sillä se on myrkytön ja pölytön

  Saumaeriste on myös testattu 2007 M1-päästöluokituksen vaatimusten mukaiseksi. M1 luokitus on osoitus tuotteen positiivisesta vaikutuksesta sisäilman laatuun. Päästöluokituksia myöntää rakennusmateriaaleille Rakennustietosäätiö RTS.

  Tämä hirsieriste on:

  • Määrämittaan leikattuna helppo ja nopea asentaa. Kevyenä ja kosteutta imemättömänä sen asennus ei myöskään ole keleistä kiinni.
  • Kevyt ja kimmoisa rakenne elää rakenteiden mukana.

  KH-rakennusnauharullaSaumanauharullat

  Koskenpään hirsitiiviste on todettu paloturvalliseksi ja kestäväksi. Eristenauha on VTT:n tutkimaa ja testaamaa. KH-rakennusnauha on hirsieristeenä kestävä ja pitää hirsirakennuksen elinkaarikustannukset kurissa. Polypropeenieristettä valmistetaan lyhytkuituisena, jolloin muun muassa hirsirakenteiden tapit saadaan lyötyä vaivattomasti läpi.

  KH-rakennusnauha soveltuu myös muuhun rakentamiseen, käyttökohteisiin joissa tiivistemateriaalilta vaaditaan kosteuden kestoa ja kimmoisaa rakennetta. Elementtirakenteissa tiivistenauhaa voidaan käyttää esimerkiksi ylä- ja alajuoksuissa.

  KH-rakennustiivistenauha ei pidätä kosteutta itsessään, vaan antaa puun hengittää.

  Lue lisää saumaeristenauhan käytöstä
  Lue kehitystyön vaiheista