Huopavalikoimat

Huopavalikoimat

Meiltä saat niin huopatiivisteet, huopahihnat, -nauhat kuin -pyyhkimetkin. Ratkaisut tärinän ja äänenvaimennukseen, suojahuoviksi tai suodattimiksi. Huopanappuloita huonekaluteollisuudelle löydät myös valikoimistamme.

Huopanauhat_2Huopatiivisteitä käytetään muun muassa erilaisiin sylintereihin ja laakeripesiin. öljyyn imeytettynä tiivistehuopa myös voitelee samalla. Villahuopatiiviste on lämmönkestävyydeltään hyvä, se kestää yli 100 celsiusasteen lämpöä, ja villalle ominaisesti se syttyessäänkin palaa huonosti; se ei leimahda eikä pidä yllä tulta. Se ei myöskään palaessaan sula ja villalla on erinomainen tukahtumisominaisuus.

Lisäksi löytyy erilaisia hartsi ja tukisidosmahdollisuuksia. Kovimmat huovat löytyvät levyinä, joten ennen menekkilaskentaa tarkistathan tuotteen mitat.

Hinnoittelu:

Teollisuuden villahuovat hinnoitellaan rullatavarana kilokauppana (€/kg).
Synteettiset huovat hinnoitellaan neliökauppana (€/m2).

Kysy lisää Tehtaalta!

Huoparullat_felt_rolls

Huopien tiheydet: 0,18 -0,68 g/cm³
Huopien paksuudet: 1-25 mm
Rullaleveydet: 1,20-1,8 m

Tilauksesta lisäpalveluna huopakappaleisiin myös lisätään liimatarra.

Teollisuuden huopavalikoimien villahuopien villaprosentit vaihtelevat 30-100 prosentin välillä. Lisäksi teollisuuden huopavalikoimiin kuuluvat erilaiset synteettiset ja sekoitehuovat. Kuitumateriaaleja ovat muun muassa viskoosi, polyesteri, polypropeeni sekä vahvisteina erilaiset tukikudokset ja hartsit. Lisäksi suuriin tilausmääriin on mahdollista saada myös erilaisia pintakäsittelyjä paloturvallisuuden tai lian ja öljyn imeytymisen estämiseksi.

Villahuovat valmistetaan perinteisellä vanutusmenetelmällä, ja huopuminen tapahtuu lämmön, kosteuden ja mekaanisen liikkeen avulla. Vanuttamalla valmistettujen tuotteiden korkea laatu perustuu vahvaan huopatehtaiden mestareiden ammattisosaamiseen. Synteettiset huovat valmistetaan neulaamalla, jossa huopuminen tapahtuu kuitujen sekoittuessa toisiinsa.(Lue lisää huovista.)

Synteettisten kuitujen käyttö mahdollistaa muun muassa voimakkaampia kulutuskestoja ja kemiallisten aineiden sietoa kuin mitä puhtaalla villakuiduilla saavutetaan. Synteettisten kuitujen yleinen laatumääritelmä on tiheyden sijasta neliöpaino. Synteettisten huopien varastovalikoimiin kuuluu myös värillisiä huopia.

Kauttamme on mahdollista saada myös erityisiä huopalaatuja yksilöllisiin teollisuuden tarpeisiin. Ota yhteys ja käytä Huopatehdas-palvelua.

Teollisuuden villahuopamme ovat pääasiassa karbonoituja. Karbonoinnilla saavutetaan lähes täysin luonnonroskista vapaat huopalaadut. Karbonointi myös valkaisee hieman huopia.

Väreinä teollisuuden villahuovissa ovat luonnonvalkoinen, luonnonharmaa sekä ohuemmissa ja pehmeämmissä laaduissa myös musta.

Harmaat sävyt vaihtelevat sekoitekuitujen sävyjen mukaan – meleerattu sävy voi olla sinertävä, haalean punertava tai ruskea. Satulahuopamme on tällä hetkellä keltaista.

Synteettisten teknisten huopien yleisin väri on valkaistu valkoinen. Myös mustia ja meleerattuja harmaita esiintyy. Meleeratut harmaat voivat taittaa vahvasti esimerkiksi siniseen tai punaiseen.

Alla vielä vinkit tarjouspyynnön jättämiseen, kun käytät leikkauspalvelua. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteys.

Ohjeet tarjouspyynnön lähettämiseksi:

1. Ilmoita haluamasi huopalaatu:

  • koodi, paksuus, tiheys tai neliöpaino (esim. BV 3 mm 0,25 g/cm³)
  • keskustele vaihtoehdoista kanssamme ja käytä tarvittaessa huopa-asiantuntijan ja materiaalinäytepalveluita

2. Liitä mukaan leikkaussuunnitelma ja laske huopamenekki (miten kappaleet mahtuvat huoparullan leveyteen)

  • leikkaussuunnitelmaa varten tarkista ko. huopalaadun rullaleveys ja tarvittavat leikkausvarat
  • ilmoita haluttu leikkaustapa, mikäli tiedossa
  • liitä mukaan paitsi mallikuva, myös vektoroitu kuva mallista leikkauskustannusten arviointia varten (esimerkkejä tiedostomuodoista: AI, DWG, EPS, PDF, JPG, PSD)
  • ilmoita myös kappaleen mitat

Kaikki tarjouksemme sisältävät tunnin työtä erilaisten laskelmien suorittamiseen, mutta mikäli tämä aika ylitetään, veloitetaan ylimenevästä ajasta suunnittelutaksan mukaisesti. Kustannusarviot ja toimitusaika esitetään aina tarjouksessa.

Huopanappulat_felt_buttons_1_513x513 Teollisuuden_huopakappaleet_1_Industrial_felt_pieces_516x516Polypropeeni-nauhat_427x427